شفا مگ

رفع بوی بد دهان با مواد طبیعی

بوی بد دهان از مواردی است که هم برای خود فرد و هم برای شخص مقابل ناراحت کننده می باشد.برای رفع بوی بد دهان می توان از مواد طبیعی همچون جویدن جعفری، چاشنی های معطر، مسواک با جوش شیرین استفاده کرد.علت های شایع بوی بد دهان می توان به التهاب لثه، باقی ماندن غذا بین دندان‌ها، عفونت‌های تنفسی، سینوزیت، مشکلات گوارشی، بیماری دیابت، استفاده از غذاهای گوگرددار مثل سیر و پیاز و استعمال سیگار اشاره کرد.در این مطلب چند مواد طبیعی که برای رفع بوی بد دهان و مطبوع کردن دهان ارائه شده است. با مجله شفا همراه باشید.

رفع بوی بد دهان با مواد طبیعی
  1. رفع بوی بد دهان با جعفری
  2. رفع بوی بد دهان با جوش شیرین
  3. رفع بوی بد دهان با میخک و رازیانه
  4. رفع بوی بد دهان با عرق نعناع
  5. رفع بوی بد دهان با پونه
  6. رفع بوی بد دهان با کرفس
  7. رفع بوی بد دهان با انجیر
  8. رفع بوی بد دهان با قهوه
  9. رفع بوی بد دهان با مصرف آب زیاد

رفع بوی بد دهان با جعفری

جویدن مقداری سبزی جعفری موجب کاهش بوی بد دهان که ناشی از خستگی روزانه و نخوردن غذا است، می شود. مصرف جعفری بعد از غذا به تازه شدن بازدم کمک می کند. جعفری منبع غنی از کلروفیل است که به عنوان یک خوشبوکننده طبیعی دهان عمل می کند.

این سبزی هم چنین مثل یک خنک کننده طبیعی در دهان احساس تازگی و تمیزی ایجاد می کند. اگر برگ جعفری به صورت آدامس جویده شود، بوی بد دهان را از بین می برد و استفاده از سیب بعد آن برای درمان بوی دهان بسیار موثر است. از طرفی جعفری، تحریک کننده ی اشتهاست و به هضم غذا نیز کمک می کند.

رفع بوی بد دهان با جوش شیرین

مسواک کردن با جوش شیرین نیز در رفع بوی نامطبوع دهان بسیار موثر است چون مولکول های بو را به خود جذب می کند و خواص ضدباکتریایی دارد. برای این منظور مقداری جوش شیرین روی مسواک خود بریزید و دندان ها و روی زبان را با آن مسواک بزنید تا تأثیر معجزه آسای آن را در پاک سازی دهان مشاهده کنید.

رفع بوی بد دهان با میخک، رازیانه

استفاده از چاشنی های معطر مثل میخک، دانه های هل و رازیانه نیز پس از هر وعده غذایی در رفع بوی بد دهان بسیار موثر است. این چاشنی های گیاهی خواص ضدمیکروبی دارند و بهداشت دهان و دندان ها را بهبود می بخشند. یک وعده غذای کرفس دار بوی بد دهان را از بین می برد. احتمالاً موادی که در معده تولید می شوند، با مواد معطر کرفس ترکیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می کند. پونه ضد سرفه است و بوی بد دهان را از بین می برد و به عنوان ضدعفونی کننده به شمار می رود.

رفع بوی بد دهان با عرق نعناع

عرق نعناع بوی بد دهان را کم می کند. استفاده از عصاره نعناع یا عرق نعناع قبل از خوابیدن و پس از خوردن غذا می تواند در درمان مشکلات گوارشی ناشی از تخمیر مواد غذایی و ایجاد بوی بد دهان بسیار مؤثر باشد.

رفع بوی بد دهان با پونه

پونه؛ برطرف کننده سکسکه و بوی بد دهان. پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است. پونه ضد سرفه است و بوی بد دهان را از بین می برد و به عنوان ضدعفونی کننده به شمار می رود. پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز می شناسند. پونه از مشکلات و ناراحتی های گوارشی مثل ترش کردن معده جلوگیری می کند، برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است.

رفع بوی بد دهان با کرفس

درمان بوی بد دهان با خوردن کرفس. کرفس سبزی زیبا، خوش عطر و پرخاصیتی است. یک وعده غذای کرفس دار بوی بد دهان را از بین می برد. احتمالاً موادی که در معده تولید می شوند، با مواد معطر کرفس ترکیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می کند. کرفس ۲ تا ۳ درصد اسانس یا عطر دارد.

رفع بوی بد دهان با انجیر

خوردن انجیر بوی بد دهان را از بین می برد. نتایج تحقیقات نشان می دهد، انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که موجب از بین رفتن بوی بد دهان می شود. بررسی ها نشان می دهد؛ اگر انجیر با عسل مخلوط شود در تسکین زخم معده بسیار مفید خواهد بود.

رفع بوی بد دهان با قهوه

کاهش بوی بد دهان با مصرف قهوه. تحقیقات نشان می دهد مصرف قهوه باعث خنثی شدن یا کاهش باکتری هایی در دهان می شود که فعالیت آن ها از عوامل ایجاد بوی ناخوشایند در دهان است. از این رو پزشکان به افرادی که از بوی بد در تنفس رنج می برند توصیه می کنند قهوه بنوشند. البته دقت داشته باشید که نوشیدن زیاد قهوه به دلیل خشکی دهان ممکن است اثر عکس داشته باشد؛ پس نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

رفع بوی بد دهان با مصرف آب زیاد

نوشیدن آب کافی نیز یکی از راهکارهای مفید برای کاهش بوی بد دهان است. نوشیدن آب، هم به پاک شدن دندان ها و جلوگیری از پوسیدگی آن ها کمک کرده و هم از خشکی دهان جلوگیری می کند به همین دلیل بوی بد دهان را نیز رفع می کند

سلب مسئولیت مطالب و مقالات مجله شفا جنبه اطلاع رسانی و آموزش دارد. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شود و نباید مطالب را جایگزین مراجعه به پزشک کرد و برای استفاده از آنها لازم است با پزشک مربوطه مشورت کنید.